Det siger vores medlemmer

Hvorfor blive medlem hos INDEPENDENT?

Vi kunne selv komme med mange gode grunde til at blive medlem hos os. Men vi vil hellere lade vores medlemmer fortælle, hvorfor de er blevet medlemmer.

Opstart af ny butik

Vi har hjulpet mange butikker igang helt fra den spæde start. Det kræver mod og vedholdenhed, men det kræver også erfaring, og den erfaring bidrager vi med. 

Vi laver en køreklar handlingsplan for din butik og rådgiver om økonomi, butiksindretning, personale, strategi, køb af lokaler, instrumenter og produktersortiment.

Fællesskab og netværk

Hos os er du 100% selvstændig, men aldrig alene. Vi skaber mindre fællesskaber, for de butiksejer, som ønsker nogle at tapre med og spejle sig i.

Vi holder årlige Netværksweekender, hvor vi samler medlemmerne om aktuelle emner fra branchen og giver vores medlemmer mulighed for at feste og netværke.

Hvorfor blive selvstændig?

Overvejer du at blive selvstændig optiker? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi har mange års erfaring med at arbejde med selvstændige optikere, og vi ved, hvad det kræver, samt hvilke muligheder det giver.

At være selvstændig optiker giver dig friheden til selv at bestemme og være herre/kvinde i eget hus. Som selvstændig optiker bestemmer du selv dit produktsortiment, indretning af butikken, hvor lang tid du bruger på dine kunder og hvordan din markedsføring skal se ud.

Hør, hvorfor nogle af vores medlemmer er blevet selvstændige.

100% selvstændig

Hos os er du lige så selvstændig, som du vil være. Du kan få så meget assistancer som du ønsker, men du må også køre helt solo, hvis det passere dig bedre.

Vi har både medlemmer, som søger vores hjælp og rådgivning flere gang om ugen, og medlemmer, som kun kontakter os, når lokummet brænder. 

Det er helt op tid dig, hvor meget og hvordan du vil bruge vores mange in-house kompetencer inden for økonomi, markedsføring, strategi, indretning, konceptudvikling, HR, ledelse, butiksdrift og meget mere.

Butiksindretning

En af de stærkeste måder, en selvstændig optiker kan skille sig ud i et lokalt marked, er gennem butikkens indretning. Derfor hjælper vi vores butikker med at få den butik, som de drømmer om, og som det lokale marked har brug for.

Den rigtige indretning kan udtrykke din identitet og give dine kunder en oplevelse, som de fortæller om i deres netværk.

Butiksindretning

Sammen med vores indretningsarkitekt, skaber vi unikke butikker, der stikker ud i mængden og bidrager til den gode kundeoplevelse.

Menukort

Attraktive brands

Vores leverandørpartnere leverer en række attraktive og eksklusive brands inden stel, glas, kontaktlinser m.m.

Indkøb

Vi forhandler attraktive indkøbspriser på vegne af medlemmerne ved at pulje deres eksisterende indkøb.

Brilleabonnement og brilleleje

Som medlem kan du tilbyde dine kunder et attraktivt brilleabonnement, og kan benytte vores attraktive brillelejekoncept.

Strategi og vækstplan

Vi hjælper vores medlemmer med at lægge strategier og vækstplaner, så de altid er i udvikling.

Kurser og seminarer

Som medlem får du adgang til eksklusive seminarer og kurser inden for ledelse, kunderådgivning, markedsføring m.v.

Generationsskifte og salg

Vi hjælper vores medlemmer med at planlægge og gennemføre generationsskifte.

Plug and Play marketing

Vi leverer færdige markedsføringsmaterialer fra vores leverandører, som hurtigt og nemt kan integreres i din markedsføring.

Digital annoncering

Uanset om du vil annoncere på google eller på sociale medier, så står vi til rådighed med alt fra rådgivning til planlægning.

Nyhedsbreve

Vi tilbyder en færdig løsning til dit optiksystem, så du nemt kan segmentere dine kunder og sende relevante nyhedsbreve.

Regnskab

Vi giver dig regnskabsassistance med måneds- og kvartalsrapporter gennem eksternt revisionshus.

Budgetlægning

Vi hjælper dig med at udarbejde et realistisk og ambitiøst budget for din forretning.

Garanteret betaling

Vi håndterer og garanterer betaling til leverandørerne.

Servicekoncept

Vi lægger sammen en handlingsplan, som sikrer, at din forretning yder en femstjernet service

Forsikring

Som medlem får du adgang til attraktive forsikringsordninger for din forretning og for dine kunder

HR-løsninger

Din succes afhænger af dine medarbejdere. Vores HR-konsulent, Katrine Akkermann, hjælper med alt fra rekruttering til rådgivning om personalehåndtering.

Hos os er du selvstændig

MEN IKKE ALENE

Som medlem får du:

Internationalt netværk

Vi er medstifter af netværket INEUROP med over 4000 medlemmer fra hele Europa.

Den samlede indkøbsvolumen fra disse butikker sikrer, at vores medlemmer opnår nogle meget favorable indkøbspriser.